
O punkcie Cała w Mące Cafe
🥖✨ Chleb z pasją wypiekany w San Francisco i Warszawie
Piekarnia Moniki Waleckiej to miejsce, gdzie czas i natura tworzą magię. Nasze chleby na zakwasie dojrzewają nieśpiesznie, by wydobyć z mąki to, co najsmaczniejsze.
Co nas wyróżnia:
- Mąki pełnoprzemiałowe najwyższej jakości
- Stare odmiany zbóż: płaskurka, samopsza, orkisz
- Rzemieślnicza praca bez pośpiechu
- Chleb tak dobry, że sam może być posiłkiem
Wypiekamy dobrze! 🌾
Kontakt
Adres
Karmelicka 19, Warszawa, (śródmieście)
Typ działalności
Piekarnia Rzemieślnicza
Galeria










Produkty

Chleb Żywiciel
PieczywoKlasyczny chleb na zakwasie, serce piekarni

Chleb Żoliborski
PieczywoRegionalny chleb na zakwasie z charakterem

Chleb z Samopszy
PieczywoZe starej odmiany zboża, delikatny i aromatyczny

Bagietka
PieczywoChrupiąca bagietka na zakwasie

Ciabatta
PieczywoWłoska klasyka z dziurawym miąższem

Chałka
PieczywoMaślana, puszysta, idealna na weekend

Chleb Kłos
PieczywoOzdobny chleb w kształcie kłosa

Wieniec Jabłkowy
InneSłodkie ciasto z jabłkami, sezonowy przysmak

Owsianka
InnePożywne śniadanie na dobry początek dnia