Ustaw lokalizację

Podaj kod pocztowy w celu dopasowania produktów

Cała w Mące
Cała w Mące

Cała w Mące

Piekarnia Rzemieślnicza

O punkcie Cała w Mące

🌾 Chleb z duszą, pieczony z pasją – piekarnia Moniki Waleckiej, która swoją przygodę z wypiekiem rozpoczęła w San Francisco.

Tworzymy chleby na naturalnym zakwasie, które nieśpiesznie dojrzewają, pozwalając czasowi i mikroorganizmom wydobyć z mąki to, co najsmaczniejsze. Używamy wyłącznie mąk pełnoprzemiałowych i starych odmian zbóż – płaskurki, samopszy, orkiszu.

✨ Każdy bochenek to efekt pieczołowitej pracy rzemieślniczej. Chleb tak dobry, że sam może być posiłkiem. 🥖

Kontakt

Adres

Plac Wilsona 4, Warszawa, (Żoliborz)

Typ działalności

Piekarnia Rzemieślnicza

Lokalizacja

Adres

Plac Wilsona 4, Warszawa, (Żoliborz)

Jak dojadę?

Ładowanie mapy...

Produkty

Żywiciel

Żywiciel

Pieczywo

Klasyczny chleb na zakwasie – sycący i aromatyczny

Chleb z samopszy

Chleb z samopszy

Pieczywo

Ze starej odmiany zboża – delikatny smak i wyjątkowa wartość

Bagietka

Bagietka

Pieczywo

Chrupiąca skórka, miękki środek – klasyka piekarnictwa

Chleb Kłos

Chleb Kłos

Pieczywo

Ozdobny chleb pełnoziarnisty na zakwasie

Chałka

Chałka

Pieczywo

Puszysta i maślana – idealna na weekend

Croissant

Croissant

Pieczywo

Maślany, wielowarstwowy – prosto z francuskiej tradycji

Pain au chocolat

Pain au chocolat

Pieczywo

Croissant z belgijską czekoladą – słodka pokusa

Kardamonka

Kardamonka

Pieczywo

Aromatyczne ciasto z kardamonem – skandynawska inspiracja

Wieniec jabłkowy

Wieniec jabłkowy

Pieczywo

Sezonowe ciasto z jabłkami – domowy smak

Owsianka

Owsianka

Pieczywo

Chleb z płatkami owsianymi – pożywny i sycący

Miso

Miso

Pieczywo

Chleb z pastą miso – niezwykły umami smak

Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepsze doświadczenia na naszej stronie. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności .