
O punkcie Cała w Mące
🌾 Chleb z pasją, wypiekany z szacunkiem dla czasu
Piekarnia Moniki Waleckiej – piekarki, która swój rzemieślniczy kunszt szlifowała w San Francisco. Każdy bochenek to owoc cierpliwego dojrzewania na naturalnym zakwasie.
✨ Co nas wyróżnia:
- Mąki pełnoprzemiałowe i stare odmiany zbóż (płaskurka, samopsza, orkisz)
- Składniki najwyższej jakości
- Chleb, który sam w sobie jest posiłkiem
Uczciwa praca, prawdziwy smak, zero kompromisów 🥖
Kontakt
Galeria










Produkty

Żywiciel
PieczywoKlasyczny chleb na zakwasie – sycący i aromatyczny

Chleb żytni
PieczywoPełnoziarnisty żytniak z naturalnym zakwasem

Chleb z samopszy
PieczywoZe starej odmiany pszenicy – delikatny, orzechowy smak

Chleb żoliborski
PieczywoAutorski przepis piekarni – chrupiący i aromatyczny

Bagietka
PieczywoChrupiąca skórka, miękki środek – klasyka w najlepszym wydaniu

Ciabatta
PieczywoWłoska klasyka – idealna do kanapek i bruschett

Chałka
PieczywoPuszysta i maślana – idealna na niedzielne śniadanie

Bułka burgerowa
PieczywoDomowa bułka na zakwasie do burgerów premium

Chleb siemieniany
PieczywoZ siemieniem lnianym – bogaty w omega-3

Chleb owsiany
PieczywoPełen błonnika, delikatny w smaku

Chleb miso
PieczywoAutorski przepis z japońską pastą miso – umami w każdym kęsie

Wieniec jabłkowy
InneSłodkie ciasto drożdżowe z jabłkami – sezonowy hit

Kłos
PieczywoOzdobny chleb w kształcie kłosa – idealny na prezent